Friday, 24 February 2017

Kerja 2015

Hi everyone.... ya allah rindunya nak tulis blog. Kalau dulu kalau boleh tulis blog every second. Ish but now. Blog ni dh tinggal berkurun. Siannye.....

Btw now im totally different.  Hihikk. I am working now. Start dapat kerja 29 jun 2015 and that time i was like alhamdulillah ya allah kau la maha mendengarrr..... i like my current job.i love it so much. It have less stress /load of work.... my office location is near to my house sooo i dont have to spend money to rent for house or something like that. Yuhuuuu~


 Here my current picture since it took lots of years i rebloging....lolololll


Gambau terkini i is chubby than before. Hahaha senang hati banyak makan. 

If you notice corak baju sama. Cuma warna and design jahit lain. Hahaha i is jenis kalau berkenan 1 corak i akan beli more than 1 ...๐Ÿ‘…


This one baju ni cotton.  My sister belikan di vietnam baju jenis mcm ni untuk i sahaja 10 pasang. I dont really like cotton sbb susah nak gosok. ๐Ÿ˜ขBanyak lagi aii tak pakai i letgo kat carousell. Hahahaha 

Lighting bagus la kat sini since my office kurang berlampu. Pity kan. Hihihikkk



I am so jakunnnn because pergi satu office just want to take selfie. Tempat sape2 je. Hahaha ๐Ÿ˜‚

This picture prove that i still learn and try to adapt with my officemate...hahahaha ๐Ÿ˜ข(time ni belum dapat gaji so i nak rolling pakai baju different everyday i pakai baju lame.hahaha )

Ni bila ai kena pergi kursus kewangan kot. Thank god sbb skrg kursus wajib 7 hari setahun dah takde. 

Ni gambar nak acah sweet. Hahaha 


Ni bila i malas pakai shawl i sarung je bawal katun.sbb bila gosok lebih kurang je org x perasan. Hahaha 

My mom memang suka ai pakai baju ni sbb mak ai suka this colour. Luls

Tudung tu belongs my anak buah. Hahahaha sorry mak su jumpa awak ttingal ye.  Jd mak usu pakai buat harta 





Org baju pink tu mak dia jahitkn baju dia so dia pose la. Hihik kreatif 

Kan dh cakap semua tmpt i selfie. Dalam pantri pun jadi. 


Gambar di awal kerja dulu. Nak sesuaikan diri. Beli la shawl ariani smpai 4 helai. Dahtu x sesuai plak sbb ariani terlalu lembut x sesuai ngan jiwa hakak. Hahaha 


Ni hormon menggemuk coming. So tak tau la awat chubby semacam. Hurmmmm 

Ni memang serious muka poyo baru start pindah tempat kerja. Hahahaha 







Done....dah la penat korang nak tengok gmbr akak kan. Hahaha see u in my next post. In sha allah....

No comments:

Post a Comment