Thursday, 2 March 2017

We are still together gether. Luls

Mungkin masih berteka teki dah berapa tahun ni kawan dengan orang yang sama lagi ke. Hihihi..... of course  la kak oiiii..... in sha allah... doa jela yang baik baik....ni gambar sepanjang tahun......
 
Hensemnye....hihihi *dah ni yg berkenan....

Pelamin ni masa my sis bertunang. Kitorg tumpang la pose sekali.....Doa la utk kitorg sekali ๐Ÿ˜‚

Suprise birthday present katanya......maceh ayanggg.. sentiasa macehh๐Ÿ˜˜







Teman gi wedding kat muar.. 




Gambar masa raya 2016... macam muka aunt2 la kiter......๐Ÿ˜”


Gambau raya 2015.... masa ni rushing sbb cuti sehari je keje. Nak balik batu pahat segera kalau boleh maseni....


Shawl ariani mmg sifat lembut and i bukan jenis tu. Jd aii memang x boleh la. TAk kena ngan jiwa ni..hihikk 


Lagi gambar raya 2015. HAhahh

YAng tengah tu ammar. Kitorg g muar mase ni . Aii plak pakai tudung sarung mak. Hahahaha lolll


Doa la semoga jodoh  sentiasa berpanjangan sehingga ke akhir hayat. 

Friday, 24 February 2017

2015 babies

My mom become grandmother for these two kids. Muhammad danny safwan & Muhammad ammar zakir... semoga kedua dua permata hati kami ini membesar dengan sihat.selamat.sentiasa beroleh kecemerlangan didunia dan diakhirat.Mak usu sayang semua anak-anak buah mak usu sama rata. Tak pernah pilih kasih.Mak usu sentiasa berdoa untuk kebaikan kalian. Membesar lah dengan baik.  Ammar lahir pada 16/02/2015 manakala Danny lahir pada 06/06/15...



















Kerja 2015

Hi everyone.... ya allah rindunya nak tulis blog. Kalau dulu kalau boleh tulis blog every second. Ish but now. Blog ni dh tinggal berkurun. Siannye.....

Btw now im totally different.  Hihikk. I am working now. Start dapat kerja 29 jun 2015 and that time i was like alhamdulillah ya allah kau la maha mendengarrr..... i like my current job.i love it so much. It have less stress /load of work.... my office location is near to my house sooo i dont have to spend money to rent for house or something like that. Yuhuuuu~


 Here my current picture since it took lots of years i rebloging....lolololll


Gambau terkini i is chubby than before. Hahaha senang hati banyak makan. 

If you notice corak baju sama. Cuma warna and design jahit lain. Hahaha i is jenis kalau berkenan 1 corak i akan beli more than 1 ...๐Ÿ‘…


This one baju ni cotton.  My sister belikan di vietnam baju jenis mcm ni untuk i sahaja 10 pasang. I dont really like cotton sbb susah nak gosok. ๐Ÿ˜ขBanyak lagi aii tak pakai i letgo kat carousell. Hahahaha 

Lighting bagus la kat sini since my office kurang berlampu. Pity kan. Hihihikkk



I am so jakunnnn because pergi satu office just want to take selfie. Tempat sape2 je. Hahaha ๐Ÿ˜‚

This picture prove that i still learn and try to adapt with my officemate...hahahaha ๐Ÿ˜ข(time ni belum dapat gaji so i nak rolling pakai baju different everyday i pakai baju lame.hahaha )

Ni bila ai kena pergi kursus kewangan kot. Thank god sbb skrg kursus wajib 7 hari setahun dah takde. 

Ni gambar nak acah sweet. Hahaha 


Ni bila i malas pakai shawl i sarung je bawal katun.sbb bila gosok lebih kurang je org x perasan. Hahaha 

My mom memang suka ai pakai baju ni sbb mak ai suka this colour. Luls

Tudung tu belongs my anak buah. Hahahaha sorry mak su jumpa awak ttingal ye.  Jd mak usu pakai buat harta 





Org baju pink tu mak dia jahitkn baju dia so dia pose la. Hihik kreatif 

Kan dh cakap semua tmpt i selfie. Dalam pantri pun jadi. 


Gambar di awal kerja dulu. Nak sesuaikan diri. Beli la shawl ariani smpai 4 helai. Dahtu x sesuai plak sbb ariani terlalu lembut x sesuai ngan jiwa hakak. Hahaha 


Ni hormon menggemuk coming. So tak tau la awat chubby semacam. Hurmmmm 

Ni memang serious muka poyo baru start pindah tempat kerja. Hahahaha 







Done....dah la penat korang nak tengok gmbr akak kan. Hahaha see u in my next post. In sha allah....